Reklama
 
Blog | Josef Hurt

Ach jo, zase hloupý socan

Jsou ti socani tak hloupí nebo tak zabednění? To že řada z nich je zkorumpovaná, to víme. To že ve škole pozor nedávali také víme. A že pořád předvádí v parlamentu svoji hloupost a drzost Bohu žel také víme.

Také zase další hloupý socan opakuje nesmysly, že církev držela s nacisty. Kdyby trocha studoval dějiny, věděl by kolik bylo kněží a laiků v koncetračních táborech a kolik bylo zavražděno. To že někteří kněží a snad i biskupové byli naklonění fašistickému režimu ve Španělsku a dalších zemích je jiná kapitola a to dosti složitá. Když tam komunisté vraždili kněze, nedivím se. V ČR se také asi našli kněži, kteří byli nakloněni německé ideologii, ale brzy vystřizlivěli.

Socané jsou na šikmé ploše. Někteří se bojí, že ČSSD dopadne jako ODS a tak někteří Foldynové a spol a včera také hloupý poslanec I.J. spustil své politické gulášové popěvky o bohaté církvi spolupracující s německým fašisem. Kdyby raději pořádně pracoval ve sněmovně a ve svém volebním obvodu a věděl, co lidi trápí. Nebo si vylosoval černého Petra a musel zahrát divadlo?

Docela rád by se podíval na historii rodiny tohoto hotentota. Kdo ho vychovával a popř. kdo ho učil dějepis. Dneska se už dá „vygooglit“ jeho životní příběh, resp. to, co prezentuje a co povídají o něm. Ale se mi nechce zbytečně vířit kalné vody. Ale možná se podívám, abych se trocha pobavil v nějakém tom parném dni.

Reklama

Jelikož má náš milý komediant mezery ve vzdělání, zkusím nabídnout pár vět o jednom regionu a jeho perzekvovaných kněžích a laicích:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Perzekvovan%C3%AD_kn%C4%9B%C5%BE%C3%AD_litom%C4%9B%C5%99ick%C3%A9_diec%C3%A9ze

http://cs.wikipedia.org/wiki/Perzekvovan%C3%AD_laici_litom%C4%9B%C5%99ick%C3%A9_diec%C3%A9ze

A milí socani zkuste ty blázny mezi sebou krotit a občas se podívejte mezi Vaši slušné soudruhy v západné Evropě. Bohu žel v Čechách není moc slyšet o slušných sociálních demokratech, kteří by byli také vzdělaní. Více slyším o partě zlodějů v severních Čechách, rebelujích lhářích z jižní Moravy a hloupých poslancích v parlamentu.